Trinidad & Tobago

Kære once in a lifetime

Tak skal I have vi havde en utrolig dejlig tur, med masser af dejlige oplevelser.

Tobago var skøn og hotellet der var jo super dejligt og med en skøn beliggenhed. Katharina var rigtig sød og vi bookede da også et par turer med hende. Syntes varmt I kan anbefale sunday school til andre, som skal afsted. Her får man chancen for at møde en masse lokale, som vi stødte på igen de andre dage og de var super søde og hyggelige at være sammen med og det var en fed oplevelse at være sammen med dem i stedet for kun andre turister. Vi bookede også turen til little Tobago, hvor vi fik lov til at snorkle i rimelig lang tid, det var også en fantastisk tur. Der er dog lige en lille ting jeg vil nævne vores dage, for de ture som var arrangeret på forhånd blev ændret, det gjorde ikke noget for os men Katharina sagde at hun havde sagt at i ikke skulle skrive nogle datoer på i rejseplanen, men det er en lille detaljer. men bare så i ved det.

Trinidad var vi glade for at vi havde turene Port of Spain er måske ikke den mest spændende by, men turene var super gode især Caroni og Asa. Vi hyggede os også med aftenturen, men vi var lidt overrasket over det med at se steelbands var at man var rundt og se dem øve. Vi havde troet det ville være, hvor der også var lidt flere folk så vi endte med at tage på bar efter de første 2 steder vi havde set steelband og det var super hyggeligt og sjovt og vi fik set dem wine. Hotellet var vi så lidt mindre imponeret over, men håber at det bare var en engangs tilfælde for os, men da vi kom gav vi jo dem voucheren og så ville de have at vide hvilket betalingskort de skulle bruge til betaling, hvorefter vi brugte lidt tid på at forklarer at det altså var betalt på forhånd, dernæst sender de os ned på et værelse som ikke er blevet gjort rent der lå ting og rodet rundt i hele værelset, så kommer vi op igen og de giver os så det værelse med den enkelte seng og da vi går op i receptionen og forklare at vi er blevet lovet et værelse med 2 senge får vi som sagt at vide at det er ikke det som står på voucheren og desuden er hele hotellet booket op hvilket vi jo så kan se i løbet af dagene at det ikke er og vi får jo som du ved jo også værelset med de 2 senge om mandagen men der siger de så til os at vi skal betale ekstra, hvor vi jo så siger at det skulle være klaret men ,det er først da vi ligesom siger til dem at vi vil have lovning på at vi ikke skal betale ekstra ellers vil vi ikke have værelset og vil skrive til jer igen at de siger nå men det er skam klaret med betalingen. Som sagt håber jeg bare at det var en uheldig gang med os og efter der var der heller ikke nogle problemer og de var så søde ved os resten af tiden men syntes lige at i skulle vide det.
Gunda og Tano var super søde og hyggelige at være sammen med og som skrevet før så var det nogle rigtig gode ture vi havde rundt på øen vi havde og Tano var rigtig god til at fortælle omkring historien og andre ting om øen så det var rigtig godt, vi havde en som hed Wendell mener jeg, til den første tur og han var også så sød at på vejen hjem kørte han forbi skt. Jamens, tror jeg det hed, de havde nemlig noget karnevals lignende så det var super fedt også at opleve det.

Barbados var også super dejligt og her var hotellet også super dejligt og de var klar på hvem vi var da vi trådte ind af døren og alt var klar og det var en dejlig stor kingsizebed vi havde der, så det var rigtig godt og det var nemt at finde nogle turer der, da det jo er meget mere turistet end de andre steder selv om det også var lavsæson der. Og dejlig nemt at kører med deres offentlig transport.

Det med at blive hentet og komme til lufthavnen og flyene rundt gik også helt fantastisk vi havde dog lidt sved på panden da vi skulle fra London til København på vej hjem, vi landende til tiden i Gatwick men flyet kunne ikke komme ind på sin plads så vi ventede en time på jorden inden vi kunne komme af flyet så der blev lige løbet lidt men vi nåede det:-)

Så ja vi havde en super dejlig og fantastisk ferie, som vi var kede af at skulle hjem fra og vi ville helt klar gøre det igen hvis muligheden bød sig det var sjovt at opleve det tre øer som hver især havde noget at byde på men på meget forskellige måder.
Så tusind tak for en god organiseret ferie det var dejligt, vi har sikkert nogle billeder vi gerne vil dele med jer så det får vi lige kigget på.

Hilsen
Line