Praktisk info

Hjem // Praktisk info

Om os

Vi forelskede os i Caribien i 1999, da vi tog på sølvbryllupsrejse til det sydøstlige Caribien. Siden har vi rejst derude mange gange og vi mener Caribien byder på nogle af verdens smukkeste destinationer.

Vi har stor erfaring med at skræddersy individuelle rejser til Caribien. Vi kender øerne, oplevelserne, strandene og hotellerne bedre end de fleste. Og hvis der er noget, vi ikke ved, så kender vi en lokal, der gør. Når I henvender jer til os får I nogle forslag med pris til hvordan jeres personlige rejse til Caribien kan se ud.

Når I er afsted på jeres drømmerejse er vi på 24/7 hvis I skulle have brug for at kontakte os.

Ring til os eller skriv en mail, hvis du vil høre mere om os og om en tur til Caribien.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2490

Vi flyver med British Airways, Virgin Atlantic, Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM, Condor, Corsair og Air France fra Europa. I Caribien flyver vi med de lokale flyselskaber, der betjener de forskellige øer.

Du er velkommen til at booke dine flybilletter selv. Eller du kan lade os gøre det. Hvis vi booker, trækker du samtidig på vores store erfaring med lufthavne, transfertider og flyforbindelser. Vi har prøvet det meste – også at komme for sent. Så vi ved hvor lang tid, der er nødvendig for at nå det næste fly, og hvad du skal forvente, hvis du ikke gør. Det kan godt være rart at vide, når uheldet er ude.

Rejsen
Rejsen er arrangeret af once in a lifetime i samarbejde med lokale samarbejdspartnere.
Once in a lifetime er medlem af Rejsegarantifonden – reg. 2490. Alle pakkerejser er omfattet af Rejsegarantifonden.

Bestilling
Bestilling er bindende når depositum er betalt rettidigt. Ved indbetaling af depositum bekræfter du samtidig at have accepteret de vilkår, der fremgår af faktura samt af once in a lifetimes generelle betingelser.
Husk ved bestilling at oplyse samtlige de rejsendes navne nøjagtigt som angivet i passet. Evt. udgifter ved udstedelse af ny flybillet afholdes af den rejsende.

Betaling
Ved bestilling af rejsen betales et beløb svarende til den pris, der er opgivet på flybilletter og et depositum på 50 % af opholdets pris. Restbeløbet forfalder til betaling 8 uger før afrejse. Det indbetalte beløb på flybilletter kan ikke refunderes.

Afbestillingsregler
Det indbetalte beløb på flybilletter kan ikke refunderes. Ved afbestilling indtil 45 dage før afrejsedagen er 50 % af opholdets pris tabt. Afbestilles rejsen senere end 45 dage før afrejsedagen er den totale pris for rejsen tabt.

Rejsedokumenter
Rejseplan, billetter samt andre relevante materialer fremsendes ca. 4 uger inden afrejse.

Fly, pas, visum og vaccinationskrav
Du skal selv som rejsende have alle formalier i orden, så de modsvarer de krav der sættes for det land, hvortil der ønskes indrejse. Du skal selv sørge for at medbringe gyldigt pas. Der er ikke visumkrav til de øer i Caribien, som vi sender gæster til. Der er intet krav om obligatoriske vaccinationer, men se anvisninger hos Statens Seruminstitut eller spørg egen læge.
Det er kundens ansvar at oplyse korrekt navn ved tilmelding. Der skal være overensstemmelse med navnet i passet og det navn, der skal stå på flybilletten. Evt. udgifter ved udstedelse af ny flybillet afholdes af den rejsende.

Rejseforsikring
Du er selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelser, ulykke, hjemtransport, bagage m.m på rejsen. Once in a lifetime anbefaler derfor altid  at tegne en rejseforsikring. Vi anbefaler at man tegner en forsikring mod ”For sent fremmøde” da vores rejser indbefatter flere forskellige flyselskaber. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinket fremmøde. Vi kan hvis ønsket sørge for at tegne de relevante forsikringer hos Europæiske Rejseforsikring.

Reklamationer
Eventuelle reklamationer over mangler ved rejsen skal rettes til once in a lifetime så snart manglen konstateres, så once in a lifetime har mulighed for straks at forsøge at afhjælpe manglen. Hvis der ikke reklameres på stedet fortabes retten til senere at gøre mangelkrav gældende jf. lov om Pakkerejser §26. Krav angående mangler, der ikke kunne afhjælpes på stedet, skal være Once in a lifetime i hænde senest 3 uger efter hjemkomst.

 

Det gule og blå sygesikringsbevis dækker ikke.

Man bør derfor tegne en særskilt rejseforsikring. For at undgå udgifter i forbindelse med afbestilling kan man ved bestilling af rejsen (sammen med indbetaling af depositum) tegne en sygdomsafbestillingsforsikring. Den dækker udgifterne, hvis afbestillingen skyldes lægedokumenteret sygdom hos rejsedeltageren selv, eller hos den nærmeste familie.

Vi anbefaler også at man tegner en forsikring mod ”For sent fremmøde” da vores rejser indbefatter flere forskellige flyselskaber. Vi kan ikke drages til ansvar for forsinket fremmøde.

Once in a lifetime har indgået en samarbejdsaftale med EUROPÆISKE REJSEFORSIKRING A/S og kan derfor tilbyde vores kunder, at de kan tegne rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer hos os.

Pasinformationer

  • Indtast oplysninger på de rejsende

  • Fornavn (som det står i passet)Efternavn (som det står i passet)KønFødselsdatoPasnummerUdløbsdato for pasNationalitet 

I skal ikke have visa nogen steder i Caribien, men I skal udfylde immigrationspapirerne, der udleveres i flyene og de skal derefter afleveres ved ankomst til øen. I får en lille slip retur og den skal I gemme, for den skal I aflevere ved udrejse.

Husk at have et pas der er gældende i mindst 6 måneder efter indrejse.

Der er intet krav om obligatoriske vaccinationer, men det anbefales at man er vaccineret for hepatitis og stivkrampe. Hvis I er i tvivl så se anvisninger hos Statens Seruminstitut eller spørg egen læge.

På nogle øer kan man blive opkrævet en udrejseskat, andre steder er den allerede indregnet i flybillettens pris. Det er desværre ikke noget vi har indflydelse på – følgende øer kræver udrejseskat:

  • Bequia                                  100 EC$ eller 40 US$
  • Canouan                                 100 EC$ eller 40 US$
  • Dominica                                 59 EC$ eller 22 US$
  • St. Lucia(kun ved udrejse med færge)     54 EC$ eller 21 US$
  • Union Island                            100 EC$ eller 40 US$

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ring