16 dage i vores yndlingscaribien

Det er oftest kombinationen af flere forskellige øer, der gør en drømmerejse. Én af vores favoritter er som en del af vores ø-hop at sejle med en katamaran eller sejlbåd. Så bor man på båden og sejler mellem øerne.
Det er en helt særlig oplevelse at ankomme til øerne med sejlbåd eller katamaran, og man behøver ikke være bidt af sejlads for at holde af det. Når ankeret er kastet, er det tid til en dukkert og bagefter en kølig drink i solen, mens grillen om bord tændes op til den fisk, man fangede på vejen. Om aftenen vugges man i søvn og om morgenen venter snorkling eller opdagelser på land. Inden turen går videre til den næste lille perle.

I starten turen på Grenada eller Barbados på et dejligt hotel med morgenmad. Herfra går turen videre i 3 1/2  dag i sejlbåd eller katamaran med kok og kaptajn til Grenadinerne. Opholdet om bord er med fuldpension. Turen slutter med ophold på Bequia, St. Vincent eller Barbados. Prisen dækker fly fra København eller Billund og 16 dage/14 overnatninger i delt dobbeltværelse/kahyt.

Pris pr. person fra kr. 27.995,-

  • Vandsport
  • Golf
  • Dykning
  • Snorkling

Inspiration