Ta’ på ø-hop og få en bid af det hele

Det er oftest kombinationen af flere forskellige øer, der gør en drømmerejse. Ø-hop i Caribien er ideelt, hvis man ikke er til, at ligge på den samme strand i 14 dage. Ikke to øer er ens og der er ikke særlig langt mellem øerne, så rejsetiden er begrænset. Man kan enten rejse med fly, sejlbåd/katamaran eller færge.

Én af vores favoritter er dog at rejse med katamaran eller sejlbåd. Så bor man på båden og sejler mellem øerne, som man har lyst til. Man kan have båden for sig selv og selv sejle, eller man kan sejle med en kaptajn, der kender området som sin bukselomme. Der er også mulighed for at få kok om bord, så man slet ikke behøver at gøre noget – andet end at nyde turen.

Det er en helt særlig oplevelse at ankomme til øerne med sejlbåd eller katamaran, og man behøver ikke være bidt af sejlads for at holde af det. Når ankeret er kastet, er det tid til en dukkert og bagefter en kølig drink i solen, mens grillen om bord tændes op til den fisk, man fangede på vejen. Om aftenen vugges man i søvn og om morgenen venter snorkling eller opdagelser på land. Inden turen går videre til den næste lille perle.

Inspiration