Jamaica

Jamaica er den tredje største ø i Caribien og ligger lige syd for Cuba. Det er en ø, der kan prale af at have noget for enhver smag – alle typer af indkvartering, hundreder af kilometer af uspolerede, rolige strande og en farverig kulturel og kosmopolitisk arv. Jamaica anses for at have nogle af de mest fantastiske landskaber at udforske. Beliggende i hjertet af Caribien, er Jamaica virkelig en glitrende perle. Når du tænker på Jamaica, komme du sikkert til at tænke på billeder af strande, solskin og sand – og du har helt ret, men der er også en helt anden verden, der venter på dig ud over strande. Jamaica har det hele, og venter blot på at blive opdaget af både voksne og børn.

Besøgende drages til Jamaica ikke kun for dets natur, dets strande, store hoteller, fantastiske all-inklusive resorts og afslappede kroer, men også fordi der er så meget man kan foretage sig på øen. Jamaica kan prale af flere attraktioner (169) end resten af ​​Caribien tilsammen. Både eventyrelskere og spændingssøgende kan få deres ønsker opfyldt i denne del af Caribien.

Jamaica er kendt for sin ”cool” atmosfære, lyden af reggae, smagen af ​​jerk-madlavning og befolkningens varme og venlige gæstfrihed. Dertil kommer flere golfbaner i verdensklasse, charmerende gamle plantagehuse og Blue Mountain bjergkæden (hvor de dyrker den bedste kaffe i verden), og alt sammen foregår i en afslappet atmosfære.

Overnatning

Jamaica kan prale af en lang række overnatningsmuligheder fra storslåede hoteller, fantastiske all-inklusive resorts til små laid-back hoteller eller villaer. For dem, der rejser med børn, kan familier vælge resorts med familiesuiter eller tilstødende værelser kombineret med god underholdning, børneklubber, spisning og aktiviteter. Mange af villaerne har et komplet personale, herunder en kok, husholderske, butler og gartner; alt tilgængeligt for at imødekomme din gruppes behov.

Aktiviteter

Besøgende der søger spænding kan nyde en bred vifte af aktiviteter på øen. Uanset om du ønsker at prøve at flyve gennem trætoppene på zip-linen gennem regnskoven, springe ud fra et 6 meter højt vandfald, riverrafting, zoome ned ad bjergene på en jamaicansk bobslæde med kun en håndbremse eller ride på stranden, er der adskillige aktiviteter, der kan nydes. Familier med børn kan besøge Dolphin Cove, hvor I kan svømme med delfiner, hajer og rokker. Eller I kan besøge Kool Runnings Water Park med ti fantastiske vandrutschebaner, Captain Mikies Coconut Island og gokartbane.

Musikken

Musik er en meget vigtig del af den jamaicanske kultur. Musik hjælper med at stadfæste bestemte tidsperioder i øens historie og er en utrolig vigtig del af nationens historie. Mange af dens genrer er opstået i tider med optøjer eller fest. Musik er så vigtig en del af Jamaicas liv, at du hører dens umiskendelige beats rundt om hvert hjørne. Så det er værd at være opmærksom på, når der er en musikfestival på øen, den vigtigste er Jamaicas største sommerreggaefestival i juli.

Mad

At opleve landets mad er en integreret del af turismeoplevelsen. Jamaica har et bredt udvalg af retter at tilbyde den mad elskende rejsende. Hvad der gør den jamaicanske kulinariske oplevelse, så fantastisk er, at man kan få det mest lækre måltid på en femstjernet restaurant såvel som i en mad bod ved vejen. Jamaicas kalender er fyldt med mange events, der viser landets forskellige kulturer inklusive dets mad. Det drejer sig om flere jerk festivaler, mad karnevaler og en restaurant-uge. Disse begivenheder hædrer arven fra Jamaica gennem smagsoplevelser og demonstrerer jamaicanernes kulinariske kreativitet ved at omdanne dagligdagsprodukter til måltider i verdensklasse. Jamaica sætter en ære i at bevare deres kultur, og deres køkken er en af de bedste måder for besøgende at opleve øens historie.

Couples Negril

Couples Sans Souci

Couples Swept Away

Couples Tower Isle

Deja Resort

Golden Eye

Hilton Rose Hall

Idle Awhile

Moon Palace Jamaica

Rock House

S Hotel

Sandy Haven

Scotch on the Rocks

Sunset at the Palms

Tensing Pen

Toby’s Resort

  • Dykning
  • Snorkling
  • Surfing
  • Kitesurfing
  • Golf

Inspiration