Det er kun jer, der bestemmer jeres bryllupsrejse

Glem alt om pakkerejser, glem alt om at følges med andre og glem alt om en bryllupsrejse, der bestemmes af et rejsebureau.
Once in a lifetime arrangerer individuelle rejser til Caribien. En rejse hos os er jeres bryllupsrejse – ikke andres. Dvs. at det er jeres ønsker og drømme, der bestemmer rejsen – ikke vores hoteller eller destinationer.

Caribien er et stort område. Vi har forelsket os i det sydøstlige Caribien, der strækker sig fra Antigua & Barbauda i nord til Trinidad og Tobago i syd. Men her folder Caribien sig også ud på absolut smukkeste vis. Her venter jer vulkan-øer, kridhvide sandstrande, vidunderlig rom, dykkeroplevelser og meget mere. Og uanset om I ønsker at opleve de smukke øer til lands eller til vands, får I det hele med. Og har I lyst til at blive gift på en af de skønne øer, så klarer vi også det.

Der findes ingen fast pris på jeres drømmerejse. Årstid, tidshorisont, komfortniveau og mange andre faktorer spiller ind. Til gengæld laver vi gerne et eller to konkrete tilbud til jer. Og I er meget velkomne til at mødes med os først. Så hvis I vil ha’ et bryllup eller en bryllupsrejse ingen andre har haft eller får, så giv os et ring på 31328780.

Vi startede med 5 nætter i New York med lækker mad og masser af shopping! Derefter 8 nætter i den allersydligste del af Caribien, der hedder St. Vincent og Grenadinerne.
Vi valgte netop denne destination for vores bryllupsrejse fordi Ingen af os er til 14 dages daseferie på det samme resort – der skal ske noget. Vi ville gerne et varmt sted hen og var ret hurtigt enige om Caribien, selvom vi også overvejede Hawaii – primært fordi det ikke var helt så langt væk. Vi valgte den sydlige del af Caribien, da den slet ikke er så turistet som den nordlige del (Bahamas, De Vestindiske Øer mv.) Vi lavede stop i New York først, da Søren aldrig havde været der og vi begge er glade for storby-ferie.

Susanne & Søren

 

Alle, der har holdt et bryllup, ved, at man bliver rimelig overrasket over, hvor mange ting man skal tage stilling til undervejs. Derfor var det afgørende for os, at vores bryllupsrejse var fuldstændig fri for alt, hvad der hed beslutninger, håndtering, planlægning osv. Vi vidste fra starten, at destinationen skulle være Caribien. Så vi kontaktede Once in a lifetime og gav dem en kort briefing på, hvad vi godt kunne tænke os at opleve og en budgetramme. 4 dage senere modtog vi rejsebeskrivelsen i 3 versioner – en bronze, en sølv og en guldrejse. Vi valgte den sidste.

Rikke og Brian

Inspiration