Familietur til Guadeloupe, Dominica og St. Lucia

Som lovet får I her et par ord med på vejen om vores tur til Caribien.

Der er ingen tvivl om, at vi har haft det godt og oplevet mange ting – taget i betragtning af, at vi var af sted som familie med 2 børn på 6 og 8 år synes vi, at vi alle har fået rigtig meget ud af det på hvert vores plan.

St. Lucia
Der er mange ”easy” ting at foretage sig med børnene og mange gange nyder ungerne også bare det at man er sammen. Der hersker dog ingen tvivl om, at både Brian og Birgitte godt ville have haft nogle ture med mere udfordring – men det må komme den dag drengene bliver større eller vi rejser alene.

Guadeloupe
En fantastisk smuk ø – trods det at vi den første lille uge havde et meget ”underligt” vejr, – vi fandt ud af, at dette skyldes Omar som var på vej – da Omar endelig havde passeret fik vi flot og stabilt vejr – det var stabilt på resten af turen. Vi oplevede Guadeloupe i lejet bil – men måtte sande at vi var på øen i lavsæson – dette er både godt og skidt – godt fordi der ikke er så mange mennesker og man har tingene mere for sig selv – skidt da en del attraktioner holder halvt åbent eller slet ikke, eller ikke har åbnet for dele af parker etc.
Vi følte ikke rigtigt at vi på Guadeloupe fik Caribien ind under huden – vi forsøgte gentagne gange – men da vi ikke kan fransk og befolkningen på Guadeloupe ikke er til engelsk måtte vi simpelthen opgive. Vi savnede dog at have / få en kontakt med de lokale, da det som oftest giver et kanon-resultat.
Bungalowen på Guadeloupe var fin og med en fantastisk udsigt! Og Hanne du havde ret – det er en stejl bakke op til husene – men vi kunne tage den i 2. gear!!!!

Vi vil anbefale Guadeloupe såfremt man kan fransk – Hvis man ikke ønsker at få Caribien ind under huden er det ligegyldigt med sproget.

Dominica 
Sejlturen fra Guadeloupe til Dominica gik fint – der er fart over en katamaranfærge! Pga. Omar var færgelejet i Roseau smadret og vi skulle igennem immigration og sikkerhed i en bananhal på havnen. Vi blev modtaget med musik og følte straks et andet Caribien. På Dominica boede vi på Fort Young Hotel – og det var bare super – det var en fantastisk udsigt – igen – og vi nød efter 9 dage med egen forplejning at slippe for dette i 5 dage.

Familien Nielsen