Det siger kunderne

Hjem // Det siger kunderne

Her kan I læse hvad vores kunder synes

Tobago & Barbados januar/februar 2017

Hej once in a lifetime

Vi har haft en dejlig ferie og hvis man vil opleve det rigtige Caribien er Tobago stedet. Det skal dog siges at hotellet har set bedre dage og trænger til at blive renoveret.
Hotellet på Barbados var dejligt, desværre kom vi ikke til at bo ved siden af hinanden, vi prøvede at få det lavet om med det kunne desværre ikke lade sig gøre. Vi ville have været rigtig glade hvis det var blevet påpeget hjemmefra.
Beliggenheden på begge hoteller var perfekt begge med havudsigt.

Flyveturene passede også fint sammen.

Venlig hilsen 

Anders og Vibeke

Ø-hop februar 2017

Hej once in a lifetime

Vi er nu kommet hjem efter en skøn tur, og har nydt diverse ophold og den fantastiske natur, som Caribien har at byde på. Det har alt i alt været fantastisk.

Maria, Mads og børnene

Guadeloupe & Dominica februar 2017

Kære once in a lifetime

Tak for veltilrettelagt tur til Guadalupe og Dominica.En herlig tur med 2 meget forskellige Caribiske øer.Hver på sin måde rigtig gode oplevelser.
Første hotel på Guadalupe stort og professionelt og dejlig badestrand. Og leje af bil var en rigtig god ide. Vi ledte lidt efter bilen i lufthavnen – men fandt efter lidt søgen ham der var med en seddel med vores navn.
Hotellet på Dominica var hyggeligt, meget personlig engagement – og en rigtig god service. Lille og kun 3 hold gæster de dage vi var der – men lige det vi kune lide. 

Alt i alt en super tur.

VH
Lone og Erik 

St. Vincent og Grenadinerne marts 2016

Kære once in a lifetime
Vi havde en fantastisk dejlig ferie som levede fuldstændig op til vores forventninger – og mere til.

Venlig hilsen
Bettina & Lars

Ø-hop fra Grenada til St. Vincent og Grenadinerne november 2015

Kære once in a lifetime

Alt på turen levede fuldt ud op til forventningerne og lidt til. Vi fik set alt det vi havde planlagt og håbet på, såvel over som under vandet.

På båden var Phillys, der var på Fiji, skiftet ud med Kitti, en herlig sydstatskvinde der laver super mad og i øvrigt en erfaren sejler selv. Og som forventet er det fantastisk at sejle rundt med en ”experienced” skipper, der kender de gode steder og ved ALT om området.

I øvrigt kan Bequia Beach Hotel fremhæves, vi var blevet opgraderet til Ocean Suite, og personalet var fantastisk.

Vi blev jo sat af i Port Elisabeth allerede kl. 11, og ikke som der stod i rejseplanen kl. 14.30, men vi ringede bare til taxi – det var intet problem, de kom med det samme. Da taxaen kom spurgt chaufføren om vi ønskede frugt- eller rompunch, når vi ankom til hotellet, så ville han lige informere dem, og da vi kom til hotellet, blev vi modtaget i døren med fugtige klude, så vi kunne dubbe sveden af panden, og blev derefter vist ind i læseværelset, hvor vores drinks siden blev serveret. Afregning med taxa’en ordnede de også, både da vi kom og da vi rejste. Vi har sjældent følt os så velkomne.

Tak for en super tur.

Mange hilsner
Lillian & Michael

 

Ø-hop Barbados, Grenada og St. Vincent & Grenadinerne juli 2015

Tak til Once in a Lifetime for en veltilrettelagt 16 dages rundrejse på Barbados, Grenada, St Vincent og Grenadinerne med katamaran til små bounty øer bl.a Union Island med mere for at slutte på det skønne resort på Bequia. Samlet set en uforglemmelig rejse i Caribien.

Venlig hilsen

Marlene og Torben

 

Ø-hop i Caribien december 2014/januar 2015

Hej once in a lifetime

Vi har haft en meget vellykket tur, og de par småting, der ikke var som planlagt/forventet har ikke ødelagt det mindste for os.
Det var en tur alle kunne have glæde af.

På St. Vincent stod der en pige med en seddel med vore navne (jeg tror hun var datter af chaufføren, som skulle have hentet os?), og hun havde en anden chauffør med, så aftalen var vel ok.
Vores erfaring var, at hotellerne havde deres faste samarbejdspartnere, som de ringede efter, når vi bad om taxa – og priserne var omtrent de samme. Selvom der ikke er taxameter i bilerne, så er der nogenlunde faste (aftalte?) priser for at køre til og fra lufthavn/hoteller/færge.

Bequia Beach hotel nok et af de steder, som for os (i vores aldersgruppe 50-60) står som det vi gik efter, når vi selv skulle vælge – beliggenhed, værelseskvalitet, strand, fortæring, service. Dejligt sted. For os var det også heldigt, at vi var der uden for tider, hvor der er festivaller og lign. Andre ville måske hellere være der på det tidspunkt. Det er interessant, at det ligger kun ca. 40 min. flyvning fra Barbados, som i overvejende grad er præget af engelsk kultur – også på hotellet. Det er 40 min. vel benyttet rejse for at komme til noget helt andet miljø end Barbados – synes vi. Nogle englændere vi talte med på Barbados havde været der 37 gange. Sådan er der forskellig smag.

Tak for samarbejdet og god weekend.

Venlig hilsen
Peter Andersen

Ø-hop i Caribien november 2014

Hej once in a lifetime

Blot lige en tilbage melding til jer fra vores ferie i Caribien. Det har været en rigtig skøn ferie vi har haft, og vi har fået oplevet utrolige mange ting, også spændende at være rundt på de forskellige øer og bo forskellige steder.

En af vores største oplevelser var dog sejlturen med Horizon – det var helt igennem en fantastisk oplevelse, og der blev virkeligt kræset for os, rigtig dejlig og lækker mad, friskbagt brød og småkager, flere slags hjemmelavet marmelade og frisk juice til morgenmad, En flot båd med god plads, og Michell og Nathalie gjorde virkelig deres yderste for, at vi skulle have en god tur, og det fik vi helt bestemt, de tog med ud og snorkle de vidste lige, hvor de gode steder var, vi så de forskellige små øer, var med inde og handle på marked og hele tiden, blev der spurgt til dels hvad vi gerne ville have at spise og hvad vi gerne ville have der skulle ske.
Super super hyggeligt at sidde i båden om aftenen og se ind over de små øer med et glas vin sammen med det utrolige sympatiske par, der udviste stor interesse for deres gæster – dem kan vi klart anbefale.

Det meste klappede som det skulle – vi havde kun en enkelt svipser på Beachcombers St. Vincent – iflg. Vore voucher skulle vi have et værelse med ”Ocean View” det fik vi ikke og hotellet kunne heller ikke se, at det var lovet og iflg. Deres booking stod der opført ”Ocean View if possible” – og da det meste af hotellet var booket lykkedes det dem ikke at skaffe os en værelse med udsigt. Hotellet gav os dog en gratis middag, som plaster på såret. Alt i alt har vi haft en fantastisk god ferie.
Tusind tak for jeres velvillighed og fleksibilitet til at få rykket turen, så det kunne lykkedes for os at komme afsted til sidst.

De bedste hilsner
Leif og Dorit

 

Ø-hop i Caribien juli 2014

Kære once in a lifetime

Vi har haft en utrolig dejlig tur, og vil gerne takker jer for alt jeres arbejde forbundet hermed. Det var virkelig dejligt (og trygt) at mødes med kendte chauffører (og de var alletiders) og de steder I havde valgt var dejlige på hver sin måde. Vi er enige om at det helt sikkert var alle pengene værd.
For os, kan det meget vel være at det ikke er Once in a Life Time, men snarere twice.

Mange hilsner
Karin og familie

 

Sejlerferie i Caribien juli 2014

Hej once in a lifetime

Så er vi hjemme igen.
Vi har haft en rigtig dejlig tur, højdepunktet var helt klart sejlturen. Andrew var fantastisk at have med, en luksus uden lige at have sin egen guide, han var også rigtig god til børn, både Aksel og Iben fik lært at sejle i dinky.

Grenada var også fint, vi tog en tur rundt på øen sammen med Rock, som jo også er en god guide. 10 dage på Grenada er nok for vores familie lige i overkanten, set i bakspejlet skulle vi have sejlet 10 dg og haft max 7 dg på Grenada, men det ved man jo ikke rigtig, før man har prøvet det.

Vil nok sige at 2 timer i Gatwick på vejen hjem er lige i underkanten. Vi kunne ikke tjekke vores bagage ind hele vejen fra Grenada, og brugte lang tid på at vente på bagagen i London…Bare så i lige ved til en anden gang.
Alt i alt en rigtig god tur, vi overvejer i hver fald at tage afsted igen.

MVH Mette

 

Verdens bedste fødselsdag i Caribien februar 2014

Hej once in a lifetime

Vi har haft en pragtfuld tur, og vi har nydt hvert minut af de 8 dage på “Kalamunda” i fulde drag. Vi har ikke roser og stjerner nok til kok og skipper ( Bamu og Roddy), de var tip top dygtige og tilmed usædvanligt søde, hyggelige og rare at “dele skib og sejlads med”. Det eneste vi er utilfredse med er vist kun, at vi ikke havde afsat mere end de 8 dage til sejlturen 🙂 Vi har været meget glade for jeres planlægning og booking af billetter etc.
Vi vender gerne tilbage med flere af alle de gode, pragtfulde og dejlige oplevelser, vi har haft, og som vi til enhver tid gerne deler ud af 🙂
Virkeligheden overgik både vores forventninger og hukommelsen….( For Ruth var det 2.gang i netop dette område og 4. gang i Caribien, og for Henning 3. gang i Caribien!)

Tak for hjælpen til at afholde “verdens bedste fødselsdag.”

Mange hilsner fra
Henning og Ruth